Website optimalisatie

Website-optimalisatie betekent het uiterste uit uw website halen. Hiervoor zijn verschillende methoden beschikbaar, waaronder 

- Zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimization) 
- Zoekmachine-adverteren (Search Engine Advertising)
- Zoekmachinestatistieken (Google Analytics)

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

MB Software kan voor u een analyse maken van uw website en vervolgens beoordelen welke technieken wij en uzelf toe kunnen passen om uw website hoger te laten eindigen in de lijst met zoekresultaten, wanneer iemand zoekt op Internet naar een onderwerp gerelateerd aan uw website. 

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Om op Internet informatie te vinden, wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een zoekmachine. De zoekmachinesites zijn ideale advertentiepagina's voor uw bedrijf i.v.m. de hoge bezoekersaantallen en de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. Om te bepalen hoe en op welke sites u de advertentie het best kunt plaatsen, kan MB Sofware voor u het nodige advies uitbrengen. Zo komt uw advertentie rechtstreek bij uw doelgroep terecht.

Zoekmachinestatistieken (Google Analytics)

Google Analytics is een gratis dienst om de statistieken van uw website te verzamelen, zoals het bezoekersaantal, paginaweergaves en de gemiddelde tijd die men doorbrengt op uw website. Door deze statistieken te analyseren kan MB Software u adviseren m.b.t. eventuele verbeteringen van uw website of een doeltreffende reclamecampagne.