Wilt u zelf uw website beheren?


MB Software heeft speciaal voor u een overzichtelijk Content Management Systeem (CMS) ontworpen. Met een Content Management Systeem automatiseert u het proces van het beheren, presenteren en publiceren van content voor Internet- en Intranetsites. Kortom u kunt 24 uur per dag door een simpele inlogcode uw site beheren, waardoor u nog beter op de markt kunt inspelen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een CMS?

 

 

Waarom het CMS pakket van MB Software en geen open source CMS?

 

Hoe is het CMS van MB Software opgebouwd?

Het CMS van MB Software is geheel samen te stellen aan de hand van modules, die geïntegreerd kunnen worden in het beheersysteem. De mogelijkheden staan hier voor u op een rij:

 

 

 

Heeft u geen tijd om uw website continu bij te houden?

Wanneer u regelmatig uw websitecontent wijzigt, zoals bijvoorbeeld bedrijfsnieuws, productinformatie, prijzen, online catalogi, speciale aanbiedingen enz. en u kunt hier niet de tijd voor vrijmaken, dan kunt u deze wijzigingen ook door MB Software laten aanpassen in uw beheersysteem.

Heeft u vragen over de werking van het CMS van MB Software, wilt u weten of er eventueel nog andere modules toe te voegen zijn, of bent u geïnteresseerd in de bovengenoemde contentmanagementdienst van MB Software? Neem dan even contact met ons op.