Bent u op zoek naar betaalbare webspace?


Om uw website op Internet te kunnen plaatsen dient u te beschikken over webspace. MB Software biedt een aantal voordelige hostingpakketten aan, met verschillende hoeveelheden webspace. De pakketten zijn geschikt voor eenvoudige websites tot zeer grote websites met uitgebreide webapplicaties.
Middels een hostingpakket van MB Software bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor bezoekers van uw website. Wij geven daarbij op alle pakketten een uptime garantie van maar liefst 99,7%.

 

 

Wat kost een hostingpakket?

Hosting is bij MB Software al mogelijk vanaf €15,- p/m! Maar de uiteindelijke prijs van uw hostingpakket is afhankelijk van uw wensenlijst. Wanneer u graag wilt weten welk prijskaartje er aan uw gewenste pakket hangt, neem dan even contact met ons op voor een prijsopgave.

 

 

Waar moet u op letten bij de aanvraag van een hostingspakket?

Uw pakket moet groot genoeg zijn voor de opslag van uw websitebestanden. De downloadsnelheid moet hoog genoeg zijn voor het aantal verwachte bezoekers. Verder zult u moeten kijken welke technieken uw website gebruikt. Zo moet het pakket wellicht php en mysql kunnen ondersteunen.


Wanneer u gebruik maakt van het content management systeem (CMS) van MB Software, krijgt u standaard een ‘CMS-abonnement’. Dit abonnement is inclusief gratis webhosting en de eerste 3 e-mailadressen gratis!